Pocit jménem ZRADA

Jen slyšet z něčích úst vyřknuté toto slovo nám může způsobit silně stresující pocity. A co takhle mít to slovo v hlavě. Neustále se točící pořád a pořád dokola. V uších vám zní:

ZRADIL/A mě!“

Máte zrovna období, kdy se vám nedaří a někdo vás zklamal nebo dokonce zradil? I já jsem něco podobného nedávno prožívala. Chcete vědět, jak jsem s pocitem zrady zatočila navždy? Dozvíte se to v článku.

Pocity spojené se slovem ZRADA jsou velmi zničující a zraňující. Pohybujete se na hraně ostří nože mezi zoufalstvím a vztekem. Záleží na tom, jaké vzorce chování vám nevědomě vládnou.

Pokud jste v roli oběti, pak vám zrada může způsobit až tak silnou devastaci vašeho mentálního nastavení, že ztrácíte chuť do života a doslova přestanete mít motivaci žít dál. Je to tím, že v souvislosti se zradou přichází i pocity neúspěchu či porážky, člověk bilancuje, co zvládl a více vidí spíš to,
 

co nezvládl

Na počátku tohoto roku, jsem se někde dočetla, že letošní listopad bude velmi silný. Otevírá se energie Štíra, také bude Novoluní ve Štíru, což tyto energie ještě umocní. Možná už delší dobu vnímáte, že letošní rok 2020 je ZCELA jiný než roky předchozí. Už jen díky událostem, které se děly na jaře a teď se dějí znovu, jen trošku jinak.

I my se měníme. Nikdo z nás už není tím, kým byl před rokem.
ZMĚNILI JSME SE

Rok 2020 je silným karmickým rokem. Dochází k velké transformaci a každému z nás se otevírají hluboké vnitřní rány. Nejen z tohoto, ale i z minulých životů. Dochází ke karmickému čištění a ten, kdo na sobě pořádně „mákne“, ten se bude příští rok cítit mnohem lépe.

Největším tématem, na kterém je potřeba v tuto dobu zapracovat, je právě pocit ZRADY blízkého člověka. Nemusí jít o partnera/partnerku, ale o osoby nám velmi blízké (přátele, rodinu nebo sebe sama).

Na začátku roku jsem vůbec netušila, co všechno během roku přijde a tak jsem informace o zradě hodila za hlavu a zapomněla. Ten pocit, jsem zažila jen jednou, kdysi, v daleké minulosti, v souvislosti s jednou mojí kamarádkou. Ale to už je dávno…

Až v těchto dnech, kdy se ke mně dostala téměř tatáž informace o zpracovávání pocitu zrady, jsem se začala zamýšlet nad tím, jestli tento pocit cítím nebo ne, abych ho mohla zpracovat a šla dál.

Pár týdnů jsem bez chuti cokoli podnikat a občas mě přepadají pocity zklamání a nechuti do ničeho. Chtěla bych toho tolik udělat, ale nakonec se plácám od ničeho k ničemu a jsem otrávená.

NEVÍM PROČ

Přemýšlím nad tím, kde se tyto pocity vzaly? A něco mě napadlo. Něco, co by s tím mohlo souviset.

V srpnu jsem se rozhodla, že se změním. Do roku 2021 vstoupím jako jiná žena. Žena s jiným tělem. Dala jsem si slib, že začnu žít a jíst zdravě, budu se více pohybovat a do konce prosince 2020 zhubnu 20 kilo. Za 5 měsíců a s podporou skvělé výživové poradkyně, to musí být hračka!

Zpočátku se to tak i zdálo. Každý týden kilo TUKU dole, skvělá nálada, optimismus a motivace jet dál.
Pak se ale něco zadrhlo. Nemoc, stresy v práci, vážné onemocnění naší kočičky a… hubnutí se TÉMĚŘ zastavilo. Každý týden „JEN“ 0,6kg. 

ZRADA

Nezradil mě partner, ani rodina, ani kamarádka, ale VLASTNÍ TĚLO!!!

To bylo dost drsné procitnutí. Zrovna tělo, které by mělo fungovat podle mých pokynů, plánů a myšlenek. Vůbec mě neposlouchá, dělá si co chce a stojí proti mně. Ten, kdo by mi měl být nejblíže, ten, kdo by měl držet vždy při mně, se mnou bojuje!!! Hádám se s vlastním tělem. Odmítá splnit mé sny, má očekávání a plány.

Příšerné poznání. Přichází pocity zmaru, zklamání, nechuť pokračovat dál a chuť všechno zabalit. TEĎ HNED.

Dialog mého vnitřního dítěte: „Proč MI to dělá (to tělo)? Vždyť to mohlo být fajn! Tak hezky jsem si to naplánovala, očekávala jsem pozitivní výsledek, afirmovala jsem a ONO (to tělo) mi to takhle zkazilo!!!“

Přichází trošku úleva – našla jsem viníka nezdaru. Moje tělo. Motám se v kruhu a nevím, jak z něj ven.

I terapeut je JEN ČLOVĚK

Abych zradu vlastního těla pochopila, použila jsem techniku EFT Matrix, která mi vše krásně rozklíčovala. Přichází spousta otázek, ale zároveň i odpovědí.

  • Zajímalo mě vůbec někdy, co chce moje tělo?

  • Vždy jsem byla přesvědčená, že tělo MUSÍ poslouchat mysl (to říká hlava/ego)

  • Tělo a mysl by měly být v souladu, ale očividně nejsou

Je třeba udělat ZMĚNU

  1. hlava/ego nemůže vnucovat tělu své plány a očekávání

  2. tělo funguje intuitivně nebo na základě instinktů

  3. mysl a tělo je třeba zharmonizovat a navodit spolupráci mezi nimi, jeden bez druhého nedosáhne úspěchu

  4. zrušit plány a očekávání, nechat všemu volný průběh

  5. očekávání a plány jsou iluze a ideály, které nelze uspokojivě splnit

  6. pokud není očekávání naplněno, jsme zklamaní, frustrovaní, ztrácíme chuť do dalších aktivit, ztrácíme motivaci k čemukoli a přichází chuť ZABALIT TO.

Vím, že nechci zhubnout, abych byla IN, ale mým důvodem je mít zdravé tělo plné energie. Cítit se dobře a mít fungující klouby a přiměřenou imunitu. Chci žít zdravě.

Co budu dělat jinak?

  • Zaměřím se na pozorování, nacítění se na tělo, vnímání jeho potřeb

  • Potřebám svého těla dám vždy přednost, před svými myšlenkami a očekáváními

  • Budu mít na paměti, že MYSL pracuje s logikou a TĚLO s intuicí

  • TĚLO mě NEZRADILO, pocit zrady vznikl díky mým nesmyslným očekáváním, která jsem si nastavila

  • Budu více vyjadřovat vděčnost svému tělu za to, jak skvěle funguje, i za to, jak se mu daří OD-pouštět tuky, které už nepotřebuji

  • Své tělo nechávám rozhodnout, jakou rychlostí to bude dělat. Nic nelze uspěchat.

Všechno
MÁ SVŮJ ČAS

Prosím buďte vděčni za každou sebemenší drobnost, malý pokrok, který ve vašem životě nastal. Já už jsem se poučila a měním to. Vyjádřením vděku ze srdce, se nám otevírají další možnosti. Nové dveře,
do kterých máme možnost vstoupit. Je to jen na nás.

Líbil se vám můj článek? Sdílejte ho, ať se dostane k více lidem. Máte pocit, že rezonujete s mými názory?  Najdete mne na Facebooku na stránce Hana Randáková/Průvodkyně pro ženy

Jste-li žena, která už bouchla do stolu a řekla si DOST! – už konečně změním svůj život, zvu vás do své Facebookové skupiny zdarma  Šamanky všedního dne.

Najdete v ní ženy na stejné vlně, takové, které se zajímají o věci, mezi nebem a zemí, ty, co ví, že se věci nemění „jen tak“, ale že pro to musí něco udělat. Jsou ochotné do sebe investovat čas i peníze, protože se mají rády. Zkrátka udělaly první krok – rozhodnutí ke změně.

K dispozici můžete mít mou maximální podporu a spoustu užitečných tipů, informací a každý týden karetní výklad s krystaly. Získáte spoustu skvělých informací a občas vysílám živě do skupiny EFT terapii na aktuální téma. Pomůže vám to zpracovat různé bloky.

Možná byste se chtěli mrknout i na můj Instagram nebo Tiktok.

Mějte krásné dny

Jsem dula nového ženství, hlubinná terapeutka, autorka transformačních meditací Moje životní poslání, >> Odpuštění, cesta ke svobodě duše. >> a láskyplné hluboké meditace Dar rodu. >> Mou vášní je provázet ženy na cestě k jejich vnitřnímu přerodu. Můj příběh najdete zde >>

Líbil se vám můj článek? Sdílejte ho, ať se dostane k více lidem.

Máte pocit, že souzníte s mými názory?  Najdete mne na Facebooku na stránce Hana Randáková/Průvodkyně k novému ženství.

Jste-li žena, která se konečně rozhodla udělat změnu ve svém životě a potřebujete k tomu trošku pošťouchnout, zvu vás do své Facebookové skupiny zdarma  Šamanky všedního dne. 

Najdete v ní ženy na stejné vlně. Takové, které se zajímají o věci, mezi nebem a zemí, ty, co ví, že se věci nemění „jen tak“, ale že pro to musí něco udělat. Jsou ochotné do sebe investovat čas i peníze, protože se mají rády. Zkrátka udělaly první krok – rozhodnutí ke změně.

K dispozici můžete mít mou maximální podporu a spoustu užitečných tipů, informací a každý týden karetní výklad s krystaly. Získáte spoustu skvělých informací a občas vysílám živě do skupiny EFT terapii na aktuální téma. Pomůže vám to zpracovat různé bloky.

Najdete mě také na LinkedIn, InstagramuTiktoku

Komentáře